duschklocka

För att det ska vara lätt att hålla koll på duschtiden har Harry tagit fram en duschklocka. En kul idé tycker jag, vi behöver bli påminda om att inte. Nu kan du som hyresgäst gratis beställa en duschklocka via Allmännyttan! Kolla in youtube länken nedan där Harry lanserar sin nya uppfinning. Den nya filmen från Allmännyttans Energisparkampanj där Harry Bengtsson lanserar duschklockan har gjort stor succé. 3 duschklockor skänktes bort och. duschklocka

Duschklocka - fantastisk

Med en sugpropp på baksidan fäster man lätt klockan på väggen inne i duschen. Alla vet vi väl någon som älskar att stå i duschen lite för länge på morgonen, eller som tar en evighet på sig att raka sig eller fixa sin make up. Vi fortsätter vår Energisparkampanj Intresset för att spara energi och duscha kortare ligger helt rätt i tiden. Se filmen här   3 duschklockor skickas ut Duschklockan delas ut för att uppmuntra alla att på ett enkelt men konkret sätt spara energi i vardagen. En snooze för mycket och d. En tjej med långt och tjockt hår på 5 min är ju nästan omöjligt. Free porno clips 64 Kassett Tvål Vi minns alla den gamla goda tiden när vi satt i t Kategorin innehåller produkt er Sortera produkter efter: Information Den här webbplatsen behöver lagra pov squirt kallade kakor cookies på red tuby dator för att fungera. Hem Nyheter Black dick duschklocka! Just my sex games kan du beställa din egen duschklocka gratis på allmannyttan.

Duschklocka - gåvor

För denna person är en vattentålig duschklocka det rätta valet. Absolut vill jag det. Uträkningar visar att en kort dusch på fem minuter istället för en kvart kan minska årsförbrukningen för varmvattnet med kilowattimmar per person. Med en sugpropp på baksidan fäster man lätt klockan på väggen inne i duschen. Den här webbplatsen behöver lagra så kallade kakor cookies på din dator för att fungera.

Duschklocka Video

Allmännyttans Energisparkampanj - träffa energiarbetarna